Машинхед ЕООД предоставят висококачествени продукти и услуги, отговарящи на нуждите и изискванията на клиентите. Те развиват своята дейност в производството и дистрибуцията на машини, като натрупаният през годините опит и иновационно мислене им помага да са сред лидерите в бранша.

От ръководството на фирмата се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изпълнението на релефни букви за тяхната производствена база в град Пловдив.

Рекламни изделия от ПВЦ за Machinehead

Рекламните изделия за Machinehead бяха създадени от разпенено ПВЦ, като лицето бе облепено с висок клас фолио – 3M Scotchcal 50 в утвърдените фирмени цветове. Обемните букви „Machinehead“ са изработени от сдвоено ПВЦ 19мм+19мм, а надписът „Производствена база“ от 19мм ПВЦ. Произведохме ги като самозалепващи изделия и бяха инсталирани директно към фасадата на обекта.

Релефни букви за впечатляваща реклама

Изгодни и лесни за инсталация, този тип ПВЦ букви имат и друго предимство. Нашият екип може да предложи богато разнообразие от материали за тяхната изработка, така че да допълнят отлично Вашия обект. С широката гама от цветно фолио на 3M, може да се създаде елегантна и тематична визия. Нещо повече, обемните букви поставят силен акцент върху всеки бранд, помагайки му да се утвърди в очите на клиентите.


Клиент: Machinehead


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив