Casa Mia е луксозен жилищен комплекс, разположен в южната част на град Пловдив, кв. Остромила, обграден от природа, която дава неподправено усещане за простор и спокойствие с невероятна гледка към Родопите. Благодарение на ниската си плътност на застрояване, архитектурния си дизайн и добрата ориентация, комплексът е предпочитано място, което осигурява на обитателите си спокоен и качествен живот. Заема 13 500 кв.м и предлага голям избор от апартаменти и градски къщи.

Обемни букви от плексиглас с дистанционери – Casa Mia

За жилищен комплекс Casa Mia, Рекламна агенция Медия Дизайн изпълни проект за обемни букви от черен плексиглас. Този материал позволява изработката на по-малки като големина букви и съответно пресъздаването на фини детайли. Нашият опитен екип изработи дословно дори и логото на комплекса, за което се изискваше голяма прецизност.

Получените рекламни изделия монтирахме с помощта на дистанционери. Така изнесени напред, създават визуално ефект за дълбочина и определено привличат вниманието на преминаващите.

Дългогодишен опит и гарантирано качество

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана плексиглас и PVC работилница. Имаме възможността не само да проектираме желаните от Вас рекламни обемни букви и изделия, но и лично да превърнем идеите в реалност. Дългогодишните ни професионалисти обръщат внимание на всяко изделие до най-малкия детайл, а материалите, с които работим са с доказано качество, здравина и устойчивост.


Клиент:  Casa Mia


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив