Светещи обемни букви от плексиглас за Tonbonbon, Пловдив

Детски парти център Тон бонбон се грижат децата да си създадат незабравими спомени от своите празници! Разполагат със специален екип за декорации, арени за лазерни битки Q-Zar и Dance&Karaoke Club Lollipop. От центъра повериха на Рекламна агенция Медия Дизайн още една отговорна задача, а именно изработката на светещи обемни букви за обекта им в Мол Плаза в град Пловдив.

Светещи обемни букви от плексиглас за Тон Бонбон

Обемните букви за Тон Бонбон нашият екип изработи от плексиглас. Върху лицето им бе облепено транслуцентно фолио, така че да се презентира изцяло фирмената утвърдена визия. Този вид обемни букви е един от най-масово разпространените.  Предпочитат се, заради добрия им външен вид и изгодната цена. В допълнение, материалът позволява оформянето на фини детайли.

Буквите са осветени с висок клас LED модули на корейския производител G.O.Q LED. Те съдържат чип на Samsung и предлагат качество и трайност на достъпни цени.

Атрактивна реклама с обемни букви

Триизмерните обемни букви са отличен начин да Ви забележат! Възможно е да бъдат изработени светещи или несветещи и да се поставят както в интериор, така и върху фасади и открити пространства. Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит в областта на външната реклама, което ни дава нужните познания да създаваме ексклузивни изделия за всеки тип бизнес.


Клиент: Тон Бонбон


Дата:  Април 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив