В продължение на повече от 20 години Ваки Хим ООД се утвърждава като една реномирана фирма за торове на българския пазар в областта на аграрния сектор. Работейки в тясно сътрудничество с големи производители на торове, Ваки Хим ООД внася и разпространява широка гама водоразтворими торове, NPK торове, хелати, както и подхранващи елементи за растениевъдството и земеделието. От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи обемни букви за фасадата на новооткрития им обект.

Обемни букви от плексиглас и алуминий

При монтаж на рекламни изделия на покриви или труднодостъпни места препоръчваме обемни букви от плексиглас и страници от алуминий. Тези материали позволяват създаването на букви до 2 метра големина, които да бъдат издръжливи и устойчиви на вятър, дъжд и сняг. Обемните букви от алуминий не корозират, и това тяхно качество спомага добрия им външен вид години наред.

Логото и създадените обемни букви за Vakichim съответстват изцяло на фирмените цветове и са произведени с внимание към най-малкия детайл. Нашият опитен екип от професионалисти изработи и монтира рекламните изделия по начин, по който да се забелязват отдалеч.

Надеждно и енергоспестяващо LED осветление

За осветяването на обемните букви за пореден път се доверихме на корейската компания G.O.Q LED. Ярки и надеждни, тези LED модули са изключително практични и енергоспестяващи, съпоставени с обикновените луминесцентни лампи. Технологията на G.O.Q. LED Ви гарантира и безопасност като изключва възможността от спонтанно възникване на пожари.


Клиент:  Ваки Хим ООД


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: с. Първенец