Сервизът на Медина Мед в Русе придоби атрактивна и представителна визия, благодарение на нашите рекламни изделия. Брандирахме целия обект със светещи и несветещи реклами, по изисквания на клиента. С ключово значение при проектирането на изделията и дизайна на цялостната визия на обекта, беше запазването на корпоративната идентичност. По желание на клиента, при всеки съвместен проект рекламните табели и букви изпълняваме с едни и същи материали и еднаква технология на изработка, за да бъде марката разпознаваема.

Светещи обемни букви с алурапид и плексиглас на покрива на Медина Мед Русе

Обемните букви Медина Мед и логото са изработени със система алурапид и плексиглас. Монтирани са на покрива на сервиза върху стабилна метална конструкция, за да се подсигури устойчивостта им. Върху плексигласовото лице на буквите е апликирано транслуцентно фолио 3M Translucent 2330 в оригиналните цветове на логото (червено, черно и бяло). С него се минимизират отблясъците и се засилва яркостта на светене на цветовете. Осветлениено на обемните букви и лого е светодиодни модули на марката G.O.Q. LED, с доказани качества. Така изработени обемните букви за Медина Мед Русе се отличват със здравина, висока трайност и надежност.

Надписът СЕРВИЗ ГУМИ представлява обемни букви от плексиглас, без осветление. Монтиран е над гаражите, където се извършват сервизните дейности по обслужване на автомобилните гуми, с информативна и допълваща дизайна на обекта цел.

Светещи табели по фасадата на сервиза

Топ марките производители на гуми, които предлага Медина Мед, са акцентирани с големи рекламни табели по фасадата на сградата. Това са табелите Michelin, Continental и Goodyear, изпълнени от винил с апликирано транслуцентно фолио и специализирани алуминиеви профили.

Една от светещите табели е с надпис Медина Мед. Тя е изработена на същия принцип, с една особеност, че вечер свети като обемни букви. Този ефект е постигнат с апликирането на бяло блокаут фолио 3635 на фона на надписа.

Табели от еталбонд за допълнителните информативни елементи

Номерата на гаражите на сервиз Медиана Мед Русе са изработени от еталбонд, върху който са залепени цифрите от бяло рязано фолио. Табелата с надпис офис, както и информационното табло, са идентични на тях. Всички по-дребни елементи са част от визията на обекта и допринасят за отличния му вид.


Клиент:  Медина-Мед


Дата:  Март 2016


Гаранция: 3 години


Град: Русе