В магазин Велчевски ще намерите богат асортимент от строителни материали, домакински уреди, градински уреди, отоплителни уреди. За удобство на клиентите си, фирмата предлага също транспортни услуги и доставки.

От ръководството на компанията се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изграждането на външна реклама, която да превърне обекта в още по-разпознаваем.

Светещи обемни букви Троян за магазин Велчевски

Брандирахме магазин Велчевски с ярки и устойчиви обемни букви и лого, които инсталирахме на покрива. Те са изработени със страници от Алурапид и лице от плексиглас. На лицето им е апликирано специално фолио за светещи реклами, което създава ден и нощ ефект на обемни букви Троян – Велчевски. Осветени са с LED модули на корейския производител G.O.Q LED. Тази система за светещи букви е с доказани във времето перфектен вид, трайност и здравина. Затова широко се използва за покривни реклами като на строителния маркет Велчевски.

В допълнение към светещите букви от алуминий, апликирахме стикери от фолио с основните гами продукти и ПВЦ релефни букви с името и логото на страничните външни стени. Цялостното брандиране на обекта донесе завършена и разпознаваема визия на магазина.

Защо да брандирате своя магазин?

Брандираният обект привлича внимание, откроява се и промотира Вашата дейност. Стилната и тематична визия вдъхва доверие у клиентите. Примери за това са и изработените обемни букви в Ловеч, обемни букви в Плевен и обемни букви Габрово. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове изделия за външна реклама: надписи от фолио, рекламни винили, интериорни и екстериорни табели и обемни букви. Като фирма с над 25 години опит, работим изцяло с доказани и надеждни материали. Това дава допълнителна сигурност и спокойствие на нашите клиенти.


Клиент:  Велчевски ЕООД


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Троян