В магазин “ВЕЛЧЕВСКИ“ ще намерите богат асортимент от строителни материали, домакински уреди, градински уреди, отоплителни уреди. За удобство на клиентите си, фирмата предлага също транспортни услуги и доставки. От ръководството на компанията се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изграждането на външна реклама, която да превърне обекта в още по-разпознаваем. Част от изделията, които създадохме за магазина в град Троян са обемни букви и надписи от фолио.

Външна реклама с обемни букви за магазин „Велчевски“, Троян

При брандирането на магазин „Велчевски“ бяха създадени няколко вида рекламни изделия. На покрива на обекта са инсталирани светещи обемни букви и лого. Те са изпълнени със страници от алуминий и лице от плексиглас. Осветени са с модули от корейският производител G.O.Q LED.

Нашият екип изработи и релефни букви, които бяха монтирани върху фасадата. Другите надписи са от ПВЦ фолио. Цялостното брандиране на обекта донесе една завършена и разпознаваема визия.

Защо да брандирате своя магазин?

Брандираният обект привлича внимание, откроява се и промотира Вашата дейност. Стилната и тематична визия вдъхва доверие у клиентите. Добър пример за това са и изработените обемни букви в Ловеч. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове изделия за външна реклама: надписи от фолио, рекламни винили, интериорни и екстериорни табели и обемни букви. Като фирма с над 25 години опит, работим изцяло с доказани и надеждни материали. Това дава допълнителна сигурност и спокойствие на нашите клиенти.


Клиент:  Велчевски“ ЕООД


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Троян