Хотелски комплекс Албена се намира в центъра на град Хисаря в близост до минерален извор Момина баня. Разполага с вътрешен и външен минерални басейни, ресторант, релакс център, конферентна зала и всички екстри, за да бъде престоят на посетителите приятен и пълноценен.

Собствениците на комплекса ни потърсиха за изработка на нова външна реклама, която да се впише в обновената визия на хотела. Изработихме светещи обемни букви със система Алурапид и изцяло от плексиглас.

Светещи букви хотел Албена за фасадата на сградата

Името на хотела и звездите са изпълнени с алуминиеви страници и лице от плексиглас. Този тип букви са подходящи за надписи с височина между 80 см и 2 метра. Система с Alurapid е устойчива и надеждна с отлична трайност. Използва се за фасадни и покривни реклами. Светещите букви от алуминий изглеждат отлично и подкрепят добрия имидж на бизнесите. За дългия им живот допринася висококачественото осветление с LED модули на корейската фирма G.O.Q. LED. С тях гаранцията е 4 години, а на практика рекламите имат поне още толкова безпроблемна експлоатация.

Надпис от плексиглас приветства гостите на комплекса в град Хисаря

Отстрани, точно до входа на хотел Албена, инсталирахме и по-малки светещи обемни букви с името на хотела. Те са изпълнени изцяло от син плексиглас, с вградено LED осветление от висок клас. Тези обемни букви са представителни и елегантни и се вписаха в цялостната концепция на брандинга на хотела.


Клиент: хотел Албена


Дата: Април 2020


Гаранция: 4 години


Град: Хисаря