Ябланица се намира в област Ловеч, в близост до Луковит, Тетевен и Правец, и е административен център на Община Ябланица. Ситуиран в Предбалкана, градът предлага красиви природни гледки и близки дестинации за туризъм като пещерата Съева дупка, рид Драгоица, местността Окапците, Гложенския манастир, пещера Моровица.

В края на юни, монтирахме обемни букви Ябланица на входа на града, който се намира на главен републикански път I-3. Така цветните букви ще приветстват пътуващите през планинското градче. Вече и Ябланица може да се похвали с обемни букви с името на града.

Обемни букви Ябланица украсиха входа на града

Изработихме рекламни букви с алуминиеви страници и лице от плексиглас за надписа с името на града. Този вид обемни букви се отличават със здравина, устойчивост и трайност. Именно заради тези им предимства често се монтират на места с труден достъп, тъй като не изискват поддръжка. Могат да бъдат с или без LED осветление. Обемни букви Ябланица са изпълнени несветещи, но с опция в бъдеще да се инсталират светодиодни модули и надписът да свети. С пъстрия си и атрактивен вид, рекламата на града ще прави впечатление и няма да остане незабелязана.

Качество на ниво

Цветните букви за град добиха широка популярност и се изпълняват в различни модификации, спрямо вид и материали. Тези, които се произвеждат в рекламна агенция Медия Дизайн се покриват от 3 до 5-годишна гаранция и работят безпроблемно поне два пъти по толкова. С опит в бранша от вече 30 години, можем да предложим оптимално решение за всеки проект за интериорна или външна реклама. Държим на качеството и не правим компромиси.


Клиент: Община Ябланица


Дата: Юни 2023


Гаранция: 3 години


Град: Ябланица, обл. Ловеч


Подобни проекти