Верига магазини CarpetMAX предлагат богато разнообразие от подови настилки за преобразяване на интериора в дома, офиса или хотела. Тук ще откриете мокет, килими, балатуми, паркет, както и пердета, матраци и аксесоари, с които да направите всяко помещение по-уютно и красиво.

За един от физическите магазини, намиращ се в град Пазарджик, изработихме външна реклама, като част от брандирането на обекта.

Светещи букви от плексиглас представят продуктовата гама

По протежение на магазина, монтирахме надписи с основните проукти, които се предлагат. Изработихме шест светещи надписа като обемни букви от бял плексиглас. Монтирани са на метални рамки, за да стоят изнесени напред от стената. Обемните букви са укрепени стабилно, за да се гарантира сигурност и безопасност на рекламата.

Белият им цвят идеално контрастира с тъмночервената боя на фасадата и надписите се виждат перфектно през деня. За да рекламират също толкова успешно магазина и нощем, обемните букви са с вградено ярко и ефективно осветление.

Защо да изберете букви от плексиглас?

Обемните букви от плексиглас изглеждат елегантно и представително. Освен това са устойчиви и издържат на външни условия. Позволяват изработката на надписи с по-фини детайли. Много често ги комбинираме с фолио за светещи реклами на 3M, за да създадем определена визия и или по-висока трайност. Изработените от нас надписи се покриват с до 3-годишна гаранция.


Клиент: CarpetMAX


Дата: Февруари 2017


Гаранция: 2 години


Град: Пазарджик