Бензиностанция Land Oil се намира на главния път между Поморие и Бургас. От ръководството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на два надписа тип обемни букви в Поморие, които да привличат вниманието на пътуващите.

Land Oil – външна реклама с обемни букви, Поморие

Обемните букви за Land Oil в Поморие са светещи, използвани са светодиоди G.O.Q. LED. Те са доказано качествени и трайни. Друго главно тяхно предимство е и безопасността, която гарантират. Това е задължително наше условие, при изработката на рекламни изделия за бензиностанции.

Единият вид рекламни букви са монтирани върху фриза на конструкцията с бензиноколонките, а другият върху фриза на кафенето. Извършена е и реконструкция на рекламния тотем. Поставени са нови рекламни надписи „Вход“ и „Изход“ и нови обозначения върху бензиновите колонки.

Нека Ви видят ясно!

Един от най-разпространените начини да привлечете внимание са именно обемни букви. Реализацията им може да бъде най-различна, според целите и желанията на клиента. Качествените материали, с които работим позволяват създаването на ефектни и трайни във времето изделия.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана работилница и висококвалифициран екип, който да проектира и изработи най-подходящата рекламна визия за Вашия бизнес.


Клиент: Land Oil


Дата:  Юни 2015


Гаранция: 3 години


Град: главен път Поморие-Бургас