Riv Systems (Рив системс ООД) е компания, която предлага касови апарати на марките Daisy, Datecs и Tremol. Разполага с широка гама компютърна техника и системи за видеонаблюдение. Освен висококачествени продукти, Рив системс предоставят и софтуер IncoPOS за управление на продажбите в различни търговски обекти. Заради разрастването на бизнеса, компанията изгради нова модерна офис сграда, която се нуждаеше от качествена и представителна външна реклама. Затова от ръководството ни потърсиха за изработка на светещи букви с логото на фирмата.

Фасадата на новата фирмена сграда се открои със стилен светещ надпис

Изпълнихме светещи обемни букви Riv Systems със страници от Алурапид и лице от син плексиглас. Рекламните букви са с дистанционери, с помощта на които ги инсталирахме на разстояние от фасадата. Така създадохме допълнителен обем и рекламата изпъква още повече.

Обемните букви с алуминий са подходящи за по-натоварени приложения като покривни и фасадни реклами, където атмосферните условия имат силно въздействие. Затова те са сред най-търсените в бранша. Освен, че са стабилни и трайни, надписите са атрактивни и елегантни.

Висок клас LED осветление за дълготрайна и ефективна реклама

За обемните букви за Рив системс ООД сме използвали най-добрите LED модули за светещи букви на пазара – тези на американската компания SloanLED. С помощта на вградените светодиодни модули SloanLED Prism24 Mini, светещите обемни букви ще светят ярко, ефективно и безпроблемно. Уникалната леща с патентована система от микро призми предоставя широк ъгъл на светене – 180°, максимално разпръскване и яркост. Със SloanLED Prism24 Mini се осветяват много тънки и плитки обемни букви с минимален брой модули. Това ускорява процеса на инсталация и намалява разходите за изработка на всяка буква.

Благодарение на изборът на осветление SloanLED, рекламата на компанията получи гаранция от 5 години на буквите и 10 години LED осветлението.


Клиент: Рив системс ООД


Дата: Февруари 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив