През 2016 година фирма Socotab отново се обърна към Медия Дизайн за изработка на нова външна реклама за фабриката на компанията в с. Радиново. 11 години по-рано, преди отварянето на модерната фабрика за преработка на тютюн, изпълнихме несветещи релефни букви Socotab за фасадата ѝ. Специалистите в ориенталския тютюн ни се довериха и за обемните букви на кабинката пред централния вход.

Контражурно светещи букви от плексиглас посрещат посетителите

Обемните букви с името на компанията са изработени от изцяло от черен плексиглас. За да светят с красив ореол, буквите са монтирани с помощта на дистанционери. По този начин надписът Socotab е изнесен напред, а светлината от ярките и мощни светодиоди се отразява и огрява в сияние буквите. Използвали сме LED модулите на корейската фирма G.O.Q. LED за сигурност и перфектно осветяване на надписа.

Контражурно светещите букви са предпочитани от много компании заради елегантния им вид, дълготрайност и ефектно светене. Могат да се изработват и от неръждавейка, което по-скъпият и луксозен вариант. Различни по дейност фирми ги използват като имиджова реклама в интериора или екстериора. Подходящи са за салони за красота, административни сгради, модерни клиники, учебни заведения, банки и др.

С новия рекламен надпис на входа, компанията Сокотаб България освежи визията на обекта и вече привества своите клиенти и партньори с престижна реклама.


Клиент:  Socotab


Дата:  Октомври 2016


Гаранция: 3 години


Град: с. Радиново