Mикро Вю Ендоскопи Оптик АД е създадено през 2002 година като частно Българо-Германско акционерно дружество в Панагюрище. Фирмата е специализирана в производството на оптични елементи за ендоскопска апаратура с приложение в медицината и техниката.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи рекламни изделия, тъй като имаме реализирани проекти за обемни букви Панагюрище.

Обемни светещи букви и лого за Micro View

Светещите обемни букви бяха изработени от плексиглас. Фирменото лого бе пресъздадено от същия материал, а върху него е облепено фолио. Изделията са осветени с качествени и трайни LED модули на корейският производител G.O.Q LED.

Вече сградата придоби съвсем завършен вид, а рекламата ще служи на Micro View за дълги години напред.

Реклама с обемни букви от плексиглас

Плексигласът е отличен избор за материал що се отнася до изработката на рекламни изделия. Той позволява прецизна сглобка, като дори най-дребните елементи са фини, а това прави буквите да изглеждат като излети.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана работилница за обработка на плексиглас и PVC, където се извършва целият процес по производството. Нашият екип има дългогодишен опит, който използва, за да създава ефективни и елегантни реклами за всеки тип бизнес.


Клиент:  Micro View


Дата:  Август 2015


Гаранция: 3 години


Град:  Панагюрище