Джи Енд Ви Лоджистикс е бързо разрастваща се компания, която чрез своята предприемчивост се нарежда успешно сред лидерите в областта на логистиката. Със своя опитен и интернационален екип от специалисти, фирмата планира, съхранява и доставя Вашия товар до всяка точка на Европа, използвайки първокласни камиони.

От ръководството на компанията се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на обемни букви и лого за фасадата на техния обект.

Обемни букви и лого G&V Logistics

Обемните букви за G&V Logistics изпълнихме със системата от Алурапид. Изделията са със страници от алуминий и и лице от плексиглас. Монтирани са върху здрава и устойчива конструкция от неръждавейка, за да сме сигурни, че ще бъдат устойчиви на неблагоприятни климатични условия като силен вятър, сняг и дъжд.

Логото на компанията пресъздадохме от 19мм ПВЦ, което облепихме с висококачествено самозалепващо фолио на 3M. Нашият екип го инсталира изнесено напред от фасадата с помощта на дистанционери.

Надеждно и качествено LED осветяване

Обемните букви Transport Group Bulgaria са осветени с LED светодиоди на корейската компания G.O.Q LED. Над 7 години използваме продуктите и на този производител, тъй като сме се уверили в тяхното безкомпромисно качество, устойчивост и ефективност.

В наши дни LED осветяването се е превърнало в тенденция, поради иновативните технологии, с които се изработват най-новите модули. Доказано е, че освен по-трайно, LED осветяването е и до 85% по-икономично.


Клиент: G&V Logistics


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив