Ефектно брандиране на фирмен автомобил с рекламно фолио

Облепихме рекламните коли с фолио за цялостно облепяне и надписи от рязано фолио, така че визията им беше тотално променена. Получи се желания резултат, дори много по-добър от очакванията на клиента. Самозалепващото фолио е идеално прилепнало към автомобила, без никакви гънки. За перфектния външен вид на фирмената кола се погрижиха нашите професионалисти в облепянето със самозалепващо фолио.

Качество на отлична цена

На фирмите за отдаване на коли под наем се случва често да брандират свои автомобили за даден клиент, преди колите да бъдат наети. Фирма Sixt също е в този бизнес и особено за летния сезон се нуждае от коректен партньор за брандиране с автомобилно фолио на колите под наем. Поради спецификата на работата, ние трябва да се съобразим с факта, че автомобилите се наемат за кратки периоди (около 2-3 месеца). Това определя търсене на изгодна за клиента цена, като се има предвид, че цялостното брандиране на автомобили е сравнително скъпа услуга. Благодарение на качеството на използваните от нас материали осигурихме на фирма Sixt отлична цена за облепянето на колите. Предложихме качествено 3M фолио, което гарантирано издържа на външните атмосферни условия.

Бърз демонтаж на промо фолиото без никакви следи

Голямо предимство на използваното от нас фолио за брандиране е краткото време за демонтаж – само за час и половина връщаме обратно стандартния цвят на автомобила. А благодарение на специалното лепило не остават драскотини по боята след премахване на фолиото. Технологията на 3М лепилата за фолио за визуален тунинг е уникална: едновременно се осигурява отличен контакт с повърхността на колата при монтаж, който не затруднява разлепянето при демонтаж.

Стилно и атрактивно! Реклама на голям бранд

Полулярните търговските марки на цигари напоследък залагат все повече на изчистена визия за своите реклами. Донякъде това се дължи и на забраната да се рекламират опаковките на крайния продукт, а именно кутията с цигари. Това налага нова практика за промотиране на продукта в печатната и телевизионна реклама. Същото важи и за облепянето на фирмени автомобили, с което фирма Sixt напълно се е съобрази.

Цялостно облепените от Медия Дизайн автомобили са достатъчно атрактивни с яркия си цвят и логото на известната марка. Голям бранд, като L&B, веднага се разпознава по логото и носи асоциация с продукта.


Клиент:  Sixt


Гаранция: 2 години