От 1978 година насам, компанията Colmic е синоним на висококачествено ниво, технически изследвания, разработване на нови материали, последен дизайн и пълен и строг контрол на качеството на богата гама от риболовни принадлежности.

Като официален вносител на Colmic за България, „Вест къмпани“ се обърна към Рекламна агенция Медия Дизайн за облепянето на лодка с рекламни графики.

Облепяне на моторна лодка с рекламни графики

Брандирането на превозни средства, било то и плавателни, е отличен начин да се създаде акцент върху всеки бранд. Проекта за облепяне с рекламни графики върху лодка е поредното доказателство за това. Макар и много отговорна, задачата бе изпълнена с внимание към детайлите и презицност. Нашият екип се погрижи луксозната лодка да получи ефектна нова визия, която в същото време да рекламира успешно.

За да сме сигурни, че графиките ще бъдат трайни и водата няма да създаде проблем, избрахме за пореден път фолио от 3Mлидерът на пазара.

Трябва ли Ви външна реклама?

През последните години конкуренцията във всеки бизнес се увеличава и става все по-трудно някоя компания да се открои. Една от стъпките за привличане на вниманието на потенциалните клиенти е именно изграждането на външна реклама. Стилната и атрактивна визия печели доверие и създава любопитство, като в същото време заявява ясно позицията Ви в бизнеса пред конкурентите.


Клиент: Вест Къмпани


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив