„МАЙНА ТOWN“ е списание, което отразява историята, културата и енергията на Пловдив. Изключително завладяващо, изданието съдържа поднесени с чувство за хумор комикси, които водят читателите из забележителностите и събитията на града. „МАЙНА ТOWN“ впечатлява със своето изкуство и индивидуалност, като това може да се види още от визията на брандираният ван.

Брандиране на ван „МАЙНА ТOWN“

Рекламна агенция Медия Дизайн изпълни проект по облепяне на ван с фолио за „МАЙНА ТOWN“. Тяхната концепция и дизайн в комбинация с висококачествените материали, които екипът ни използва създаде атрактивна и запомняща се визия. Автомобилът успешно презентира компанията и популяризира допълнително изданието.

Защо да брандирате фирмен автомобил?

Практиката за брандиране на автомобили дава възможност на всеки бизнес да се открои от конкуренцията със своята фирмена идентичност и стил. Подходящият дизайн може да привлече допълнително внимание, утвърди имидж или изцяло да създаде такъв. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове брандиране, изцяло съобразени с Вашите цели, мотиви и бюджет.


Клиент: „МАЙНА ТOWN“


Дата: Март 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив