Radioactive International Recruitment (RIR) е водеща международна агенция за подбор на служители. Екипът от професионалисти има опит в набирането на временен, постоянен и сезонен персонал за техните клиенти. От компанията работят в различни бизнес сектори, като например – ИТ, Строителство, Аутсорсинг, Хотелиерство, Счетоводство, F&B, Маркетинг и пр.

Те се обърнаха към Медия Дизайн за облепянето на част от техния офис със самозалепващо фолио за мебели.

Облепяне на мебели с висококачествено фолио

Използвахме висококачествено фолио за мебели, врати и стени, създадено с отлична издръжливост на UV лъчи, влага, прах и висока износоустойчивост. С него облепихме плота на рецепцията в офиса на Radioactive. Полученият матов, текстуриран вид контрастира с първоначалната визия на мястото.

Преобразихме също и маса, от обикновен бял цвят се превърна в изящен мрамор. Специфичното при този вид декоративно самозалепващо фолио е, че може да се използва и за мокри помещения, заради неговата устойчивост на влага. Това бе и причината да облепим парче от същото фолио в кухненското помещение. Освен напълно комбиниран дизайн, другата полза е, че по този начин стената се предпазва от водни пръски и мръсотия.

Дайте втори шанс на старите мебели

Защо да купувате нови мебели през няколко години, когато имате възможност да вдъхнете още живот в старите? Лесно, достъпно и с неограничени възможности в цветовата гама и текстури. Освен, че ще спестите средства, ще можете съвсем успешно да декорирате по ваш дизайн офиса или дома си, създавайки уникална и стилна визия.


Клиент:  Radioactive International Recruitment (RIR)


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: София