От Reward Gateway признават, че за тях е важно техните служители да се чувстват комфортно. По тази причина се стремят да обособят пространството в офиса си по най-добрия начин. Те се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за интериорна промяна чрез облепяне на стена със самозалепващо фолио.

Облепяне на стена с фолио в офис на Reward Gateway, Пловдив

Интериорът на всеки офис може да бъде променен изцяло съвсем бързо и лесно чрез облепване на врати, стени и мебели със самозалепващо фолио.

За изграждането на новата визия бе използвано фолио за дигитален печат 3M Scotchcal IJ40. То е полимерно, каландрирано и подходящо за инсталация към повърхности с леки кривини. Върху него е облепен мат ламинат, който да предпазва фолиото и в същото време да донесе финален завършек.

Изгоден и креативен вариант за нова визия

Рекламна агенция Медия Дизайн може да предложи различни варианти за облепяне на стени. Имаме богато разнообразие от палитри цветове и различни дизайни с различни текстури, дори имитации на естествени материали като – дърво, метал, камък и кожа, които помагат в създаването на ефектни интериорни декорации.


Клиент:  Reward Gateway


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив