Част от офиса на Plovdiv24 бе преобразен по модерен и атрактивен начин. Рекламна агенция Медия Дизайн допринесе за създаването на автентичен дух чрез нашите професионалисти, които изпълниха облепяне на стени на прилежащо към офиса помещение. Фолиото е висок клас и е от доказания производител 3M. Интересното при него е кадифената му текстура, която се усеща при допир.

Облепяне на стени с фолио

Доказан и изгоден начин да съчетаете рекламата с елегантен интериорен дизайн е облепянето на врати, стени и мебели. Плюсовете са много, като един от тях е възможността да изразите своя бизнес стил пред света. Друго ключово предимство е фактът, че облепянето с фолио, удължава живота на всяка мебел, като я прави да изглежда чисто нова. Става бързо, лесно и със сигурност е по-евтино, от инвестирането в ново обзавеждане.

Какви са вариантите за облепяне?

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага на своите клиенти богато разнообразие от цветове и различни дизайни с текстури, имитиращи естествени материали като – дърво, метал, камък и кожа. Те са отличен способ за създаването на ефектни декорации. Разполагаме с качествени материали и обучен персонал, който има нужните умения да инсталира самозалепващо фолио. Така мечтаният интериорен дизайн е само на крачка от Вас.


Клиент: Plovdiv24


Дата:  Ноември 2020


Гаранция: –


Град: Пловдив