Името на фитнес ШиДо е вдъхновено от японски и означава път на честта/път на самурая. Екипът им от професионалисти има за цел да предоставя качествена тренировъчна програма, която да внесе баланс във Вашето ежедневие. Залата разполага с оборудване от най-висок клас, а общата площ е повече от 700 м2. От центъра предлагат първа безплатна тренировка, за всеки, който желае да стартира промяна в живота си.

Облепяне на шкафчета в ShiDo fitness, София

От ръководството на фитнес зала ShiDo се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн, за да създадем креативен дизайн в обекта, който да се вписва в атмосферата.

Дизайнът на шкафчетата включва различни послания и надписи, които да мотивират клиентите на фитнес центъра, още преди да започнат своята тренировка. Грабващи вниманието и запомнящи се, облепените гардероби са отличен пример за това, че вече е все по-лесно е да съчетаете своята реклама и дизайн в едно!

За изпълнението на този проект бе използван 3M ламинат дълбок мат с кадифена текстура. По този начин, освен с интересен печат, визията на шкафчетата впечатлява и при допир.

Неограничени възможности при облепянето на мебели

В днешно време, облепването на врати, стени и мебели е по-изгоден и лесен вариант за промяна. Това Ви дава възможността да смените визията на дома, обекта или офиса си при всяка нова тенденция. Бързо, чисто и лесно, можете да вдъхнете живот на стари мебели, превръщайки ги в повод за възхищение.


Клиент:  Shido fitness


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив