Този проект е доказателство колко лесно и бързо може да създадете нов интериорен дизайн чрез облепяне на стена със самозалепващо фолио. Нашите професионалисти трансформираха една от стените за частен клиент с помощта на атрактивна графика върху самозалепващо фолио. Във видеото може да станете свидетели на пълната промяна в помещението.

Облепяне на стена със самозалепващо фолио – защо?

Всяка Ваша интериорна идея може да бъде превърната в реалност чрез облепване на врати, стени и мебели със самозалепващо фолио. Процесът е по-бърз и по-изгоден в сравнение със закупуването на ново обзавеждане и монтажа му. По този начин можете да вдъхнете нов живот на старите мебели или да създадете впечатлчващи интериорни декорации. Едновременно с това, успешно може да рекламирате своя бизнес.

Много нестандартни идеи могат да се осъществят чрез облепяне на стена със самозалепващо фолио. То позволява висококачествен пълноцветен печат на дизайн по ваш избор, с който да направите интериора на вашия офис, спа център, козметично студио, заведение или дом уникален и привлекателен. Освен с печтна графика, можем да преобразим вашето помещение със самозалепващо фолио за стени с текстура, имитация на текстил, камък, кожа, мрамор и други.

Самото облепяне на стена със самозалепващо фолио е процес, който не отнема много време, чист и икономически изгоден. Нашите опитни инсталатори познават добре характеристиките на фолиото и се справят с лекота с апликирането на стени. Резултатите винаги са повече от добри – иделано изпълнение и нов модерен акцент в интериора с декорация от фолио.

Идеи и реализация

Независимо дали става въпрос за цялостно или частично облепяне, опитните специалисти на Рекламна агенция Медия Дизайн ще се погрижат новият дизайн за декорация на стена да изглежда представително и да отразява максимално Вашия бизнес. Успешно брандираме обекти от различни браншове чрез фолиране на стени. Разполагаме с богат асортимент от цветове и текстури, а вече и с висок клас техника за печат на фолио за живи и наситени цветове.

Видео: Облепяне на стена със самозалепващо фолио в офис


Клиент:  Частен


Дата:  Август 2020


Гаранция: –


Град: Пловдив