„Dekotherm“ изработва декоративни фасадни системи от стиропор с полимерно покритие. Техният екип прядставя висок клас продукти на достъпни цени, като техен приоритет е да постигнат максимална удовлетвореност у техните клиенти.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изпълнението на проект за външна реклама с облепяне на фирмен бус с рекламни графики.

Брандиране на фирмен бус с рекламни графики – Dekotherm

За създаването на рекламните надписи, нашият екип използва висок клас полимерно фолио – 3M Scotchcal 50, предназначено за равни и повърхности с леки кривини. То е отличен избор при брандиране на автомобили, заради доказаната си трайност и надеждност. Изображенията са създадени от каландрирано гланц фолио за дигитален печат 3M Scotchcal IJ40, което също се отличава с отлични свойства издържливост на външни условия.

Получената рекламна визия ще помогне на компанията да се превърне в още по-разпознаваема за потребителите. Едно от многото предимства на брандирането на служебни автомобили е именно фактът, че в движение или на паркинг, Вашият автопарк говори за Вас.

Видове брандиране на автомобили

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове облепяне с рекламни графики. Стараем се изцяло да се съобразим с целите, желанията и бюджета на нашите клиенти, като в същото време изработваме реклама, която да служи безпроблемно години наред.


Клиент: Dekotherm


Дата:  Април 2021


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив