Фирма „Еурокатена“ ЕООД многократно ни се доверява за брандирането на фирмените си автомобили. Едни от по-интересните проекти, които сме изпълнили за компанията са:
брандиране на бус с реклама на Michelin,
цялостно облепяне на бус с 3М 1080 за сервизен център за гуми,
брандиране на бус с реклама на Goodyear.

В последния ни проект, приехме предизвикателството за още един автомобил от автопарка. За него направихме по-нестандартен дизайн, а за реализирането предпочетохме фолио за печатна графика на лидера в индустрията 3М.

Dacia Dokker с рекламна визия на Continental и Eurocatena

Пресъздадохме атрактивния дизайн с помощта на висококачественото фолио за автомобилна графика 3M IJ180. Това фолио е специализирано за печат и дава множество възможности за създаване на ефектни автомобилни визии. Всички рекламни надписи, лога и QR код в бял цвят, както и прозиращите на тъмния фон надписи са отпечатани върху фолиото. За да се удължи животът на графиката сме апликирали и ламинат на 3M, подходящ точно за конкретното фолио.

Върху предния капак и на покрива на фирмения автомобил сме налепили стикери с логото на Continental. Те са от жълто фолио 3M Scotchcal 50 за режещи плотери, което също се отличава с висока трайност и издръжливост.

Последният акцент от визията на рекламната Dacia, са ленти от червено светлоотразително фолио на 3M. Апликирани са от двете страни и на гърба на колата, за да се подобри видимостта й нощем за сигурност и безопасност на пътя.

3M MCS гаранция за качество на облепените автомобили

Като 3М оторизиран производител, Медия Дизайн работи изключително с материали на 3M за изработка външна реклама. Опитните ни инсталатори са обучени да ги използват, така че потенциалът им да се разкрие максимално. За всички изпълнени автомобилни реклами предоставяме на своите клиенти и 3M™ MCS™ Warranty – гаранция за качество и съвместимост.


Клиент: Еурокатена ЕООД


Дата:  Април 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив