Клиент: Zalepi.BG

Дата: 2013

Вид: WEB дизайн

Онлайн магазин Залепи БГ с множество функционалности

Категории продукти в Залепи.БГУеб сайтът www.zalepi.bg предоставя редица възможности за осъществяване на ефективен контакт с клиентите. Навигацията в онлайн магазина е опростена за удобство на всички потребители. Продуктите са разделени в категории, което значително улеснява търсенето. Има възможност потребителят да търси продукти по редица параметри: производител, цена, най-продавани или скоро разглеждане и други.

Всичко необходимо за работещ сайт от Медия Дизайн

Най-голямото предимство при поръчка на сайт при нас е пълната гама от услуги по изработката. Това включва уеб дизайн, разработка, SEO оптимизация, последваща актуализация на съдържанието, поддръжка на социалните мрежи. При изработката на онлайн магазин Залепи.БГ, комплексното обслужване от наша страна спомага за по-доброто възприемане на сайта от потребителите и търсачките. Ежедневната поддръжка на интернет магазина с необходимите актуализации и атрактивното съдържание са предпоставка за увеличаване на аудиторията и респективно на продажбите.

Атрактивни промоции в онлайн магазина

В началната страница на интернет магазина Залепи БГ се поставят слайдъри с актуални промоции, които привличат вниманието на потребителите. Освен това за всеки конкретен продукт може да се направи промо оферта или намаление без почти никакви усилия от страна на екипа по поддръжката.

Постоянна комуникация с потребителите

Интернет магазинът има свой форум, където потребителите могат да обсъждат теми и въпроси, свързани с продуктите: като техники на работа, технологии, които са използвани от производителя и подобни. Всеки може да остави своето мнение за конкретна тема от форума, единствено трябва да се регистрира в онлайн магазина, като създаде собствен акаунт. Освен това потребителите имат възможност да оставят коментари за всеки продукт от интернет магазина и да го оценят по скала от 1 до 5. Като всеки съвременен сайт, интернет магазинът zalepi.bg е свързан със социалните мрежи Facebook и Google +, където се осъществява основната комуникация между потребителя и магазина.

Актуални новини и оферти от блога на Залепи.БГ

Онлайн магазинът има блог сектор, в който се публикуват новите промоционални оферти и любопитна информация за продуктите. В блог постовете могат да се поставят виодеоклипчета, бутони, снимки и т.н, така че статиите да са достатъчно атрактивни за потребителите. Всичко това става изключително бързо, благодарение на функционалностите, които предоставя WordPress платформата.

Уеб дизайн и SEO оптимизация на онлайн магазин Залепи.БГ

 

Интернет магазина Zalepi BG с Responsive designНашите дизайнери направиха стилен user friendly дизайн на онлайн магазина, чрез който съдържанието се възприема лесно от потребителите. Сайтът поддържа responsive дизайн, което е една от задължителните характеристики в днешното динамично време на технологиите. Този дизайн е адаптивен, съобразно размерите на устройството – монитор, таблет, смартфон. За доброто индексиране на уеб сайта в търсачките, по-конкретно Google, направихме пълна SEO оптимизация на сайта – по страници, продукти, блог постове, категории, снимки и т.н. Съобразно дейността на онлайн магазина заложихме топ ключови думи, по които потребителите да откриват магазина. Благодарение на добре изпълнената SEO оптимизация, сайтът е на едни от първите позиции по заложените ключови думи в Google.

Технологии:

  • CMS система Worpress – най-разпространената CMS (система за управление на съдържанието) в света. Постоянното развитие и участието на огромен брой разработчици ни осигуряват достъп до най-съвременните и най-ефективни интернет технологии.
  • HTML5 & CSS3 – последните версии на най-разпространените езици за web дизайн на сайтове дават възможност за използване на мултимедия, видео и анимиране в онлайн магазина.
  • Responsive design – така наречения „отзивчив дизайн“. Спомага за по-добрата визуализация на сайта под различните резолюции на екрана, в това число и различните мобилни устройства  лаптопи, таблети, смарт телефони и др. Така отпада необходимостта да се прави отделна мобилна версия на сайта специално за мобилни устройства, а в същото време сайтът изглежда и се навигира дори и по-добре от специално създадена мобилна версия.
  • Cross-browsing – сайтът е тестван и оптимизиран да работи еднакво добре на петте най-популярни браузъри – Internet Explorer, Mozzila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.
  • SEO (оптимизация за търсещи машини) – дори и най-добрият сайт е неефективен без да излиза на челно място в търсачките. SEO е процес, при който в постоянна надпревара с конкуренцията, се борим за челните места при търсене в Google, Yahoo, Bing и другите търсачки.
  • Социални мрежи – чрез Facebook, Google + и Twitter се стремим да достигнем до максимален брой клиенти и да спечелим тяхното доверие. Правилното менажиране на социалните профили и ангажирането на съответната публика допълнително увеличава продажбите в онлайн магазина.
  • Блог страница – интересни статии, допълнителна информация, история на продуктите и марките, представени в магазина допълнително ангажират вниманието и доверието на клиентите на магазина.
  • Слайдъри – анимираните слайдъри в началната страница подканят клиентите към промоции, актуални или нови продукти и интересни публикации в блога.