Оптика Джи Вижън повече от четвърт век се грижи за едно от най-важните неща за всеки човек – зрението. В офисите ѝ се използват най-модерните технологии, които са гарант за качествено и професионално обслужване. В Джи Вижън може да направите не само преглед при специалист очен лекар, но и да намерите голям асортимент от стилни слънчеви очила, рамки, стъкла, контактни лещи и много други.

Ярко светещи табели показват местоположението на оптика Джи Вижън

От G Vision се обърнаха към нас за външната реклама на офиса им в Пловдив. Изработихме и монтирахме две еталбондови табели, които да промотират оптиката. Върху едната табела поставихме обемни букви от плексиглас, които оформят надпис „Оптика“. Рекламата позиционирахме по височината на целия втори етаж. Дългата сива табела е видима от голямо разстояние, а вечер се забелязва още по-лесно, тъй като свети ярко благодарение на корейските енергоспестяващи диоди G.O.Q. LED.

Втората табела, много по-малка по размер, сложихме я между първия и втория етаж на сградата. На нея е изобразено логото на оптика G Vision, прорязано в еталбондовата табела. И тази светеща табела засветихме с мощните G.O.Q. LED светодиоди, с които въпреки че свети силно, рекламата на оптика Джи Вижън е изключително икономична.


Клиент:  Оптика G Vision


Дата:  Юни 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив