Отново си партнирахме със Sixt Rent a Car при брандирането на един от обектите им в Слънчев бряг. За този проект за външна реклама на офис Sixt Слънчев бряг изработихме 2 светещи табели, с които обектът се открои от общата архитектурна обстановка. Благодарение на рекламите, офисът се вижда отлично и в двете посоки на движението. Изработихме рекламни табели, които едновременно да са красиви, практични, здрави и функционални.

Светеща табела с винил по дължината на офис Sixt Слънчев бряг

По протежението на офис Sixt Слънчев бряг, монтирахме светеща табела с лице от винил и алуминиев профил. На лицето на табелата са апликирани надписи от рязано фолио за светещи реклами с текст: „Sixt Rent a Car„. Рекламната табела е осветена със светодиоди G.O.Q. LED – тествани и с доказана трайност и ефективно светене.

Двустранно светеща табела с обемни букви

Заради разположението на офиса – на ъгъла на сградата и на булевард с две разделени направления на движение, изработихме и двустранна светеща табела. Тя е монтирана на ъгъла на офиса (изнесен навън от сградата), така че да се вижда от двете посоки на булеварда. По този начин локацията на офис Sixt Слънчев бряг не остава незабелязана и той е по-лесно откриваем за клиентите.

Двустранната табела е изработена от еталбонд и има носеща конструкция, за по-добра стабилност. Върху табелата са монтирани светещи обемни букви със страници от алурапид и лице от плексиглас с транслуцентно фолио. Тази табела също е с LED осветление и 3 години пълна гаранция. Реално табелата е с живот поне двойно по-дълъг от гаранционния период, заради качественото осветление с G.O.Q. LED светодиоди и трайността на използваните материалите.


Клиент:  Sixt Rent a Car


Дата:  Април 2016


Гаранция: 3 години


Град: Слънчев бряг