Ние от Медия Дизайн отговаряме на съвременните изисквания за качество и през годините доказахме, че сме водеща рекламна агенция с модерни решения и прецизност. Годините опит ни превърнаха в създатели на едни от най-забележителните обемни букви в Пловдив.

Пивоварница Каменица- актуален вид с обемни букви от инокс

След като всичко започва от малка пивоварна работилница в Пловдив, 1881-а е годината, която ще доведе до създаването на една от най-големите български марки за бира- „Каменица“. През 1883 г. фабриката стартира с много модерно за времето си оборудване – бутилиращи линии с рекордно производство.

Изработката и монтажът на обемните букви от инокс и съпътстващото лого на бранда на покрива на пивоварницата е един от представителните проекти, с които се гордеем.

Стилно лого за компания с традиции

Логото и обемните букви от инокс, които стоят пред комина на фабриката са ефектен акцент към съвременния архитектурен дизайн. Логото на бранда е елегантно трансформирания герб на Република България: държавен символ изразяващ независимостта и суверинитета на българския народ и държава.

Цветът на металните букви е постигнат чрез нанасяне на автобоя, като в съчетание с тухлените стени и обемните букви на покрива дават още по-масивен и автентичен вид.

Отлично решение за стил и качество

Обемните букви от инокс Каменица Пивоварница имат актуален вид дори и след 20 години, материалът остава непроменен и устойчив на атмосферни въздействия. Гарантирани са стил, качество и представителност.


Клиент:  Пивоварница Каменица


Дата:  Март 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив