Светещи обемни букви за мебелни салони Кристиано Брусарди, София

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн изработи отлично изглеждащи обемни букви за мебелни салони Кристиано Брусарди, София. Надписите и логото на фирмата са изцяло от черен плексиглас. Детайлите на обемните букви са прецизно изработени, така че дори когато се гледат отблизо да са перфектни. Изглеждат стилно и са идеална реклама на изискани класически и барокови мебели за офиса и дома.

Елегантна външна реклама за отличен имидж

При изработка на обемни букви Kristiano Brussardi, използвахме изцяло плексиглас, за да изглеждат като излети. Материалът позволява да се изработят букви, при които сглобката е много фина и не се забелязва. Изборът на стилен черен цвят за надписа и логото са много елегантна реклама, която засвидетелства пред клиента качество на предлаганите продукти.

Икономично и ярко осветяване на обемните букви със светодиоди

За осветлението на обемни букви и лого Кристиано Брусарди са използвани светодиоди G.O.Q. LED, които светят с висока яркост. Ефектното контражурно (ореолно) осветление прави обемните букви много атрактивни, особено вечер. Силната светлина на диодите не е свързана с високи сметки за ток. Напротив, LED светодиодите са супер икономични и спестяват голямо количество електричество. В конкретния случай, размерът на тези обемни букви не позволява в тях да се вгради друг вид осветление, освен светодиодно.

Устойчива еталбондова основа

За по-голяма здравина на конструкцията и добър външен вид на рекламата, обемните букви са захванати за еталбонд. Той се използва за облицовка и основа за конструкцията с дистанционери. Еталбондът е високо устойчив и често се използва при монтажа на външни реклами.


Клиент:  салони Кристиано Брусарди


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: София