Ние от рекламна агенция Медия Дизайн сме фокусирали сериозен ресурс за предпазни паравани, поради преодоляване на събитията от последните дни. Знаем, че в моменти като този, за вас е изключително важно да опазите вашите клиенти и служители. Вярваме, че с общи усилия можем да преборим всички трудности.

Монтирането на „предпазни паравани“ в магазините е изключително важно. Така клиентите са спокойни, както и обслужващия персонал. Чрез използването на предпазни екрани (паравани), можете да защитите работното си място от вируси, кражби и злонамерени действия на недоброжелатели. Наред с това препоръчваме редовно да миете ръцете си, за да опазите вашето здраве и това на вашите близки.

Ако и вие имате нужда от подобен параван за защита, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0896698351

Рекламна агенция Медия Дизайн проектира, изработи и монтира защитни материали в случай на вируси (COVID-19) , кражби, зложелатели и всякакви злоупотреби. Можете да ги използвате в магазини, офиси, аптеки, рецепции на хотели и други обществени сгради.

Вижте също и нашите защитни прегради от плексиглас.

Вижте как се погрижихме за предпазни екрани, които изработихме и поставихме в един от супермаркетите на Т-МАРКЕТ в борбата с коронавирус :

Видео: Предпазни паравани за магазини, офиси, аптеки, рецепции на хотели и други обществени сгради

Клиент:  T-MARKET, MOTO-PFOHE, НОВ СТИЛ


Дата:  Март 2020


Град: Пловдив