Разположен в най-южния град на България, сред разкриващите се приказни гледки към Родопа планина, Аква Спа Хотел Златоград предлага вълшебно съчетание между релаксиращи спа процедури и непосредствена връзка с природата. Хотелът разполага с всичко необходимо, за да се насладите пълноценно на своята почивка.

Още на входа ще ви посрещне луксозен светещ надпис дело на Рекламна агенция Медия Дизайн.  

Предупредителна табела с ясно послание

За Аква Хотел Златоград създадохме също и предупредителна табела, която да обозначава потенциална опасност. Сгъваема и преносима, тя е лека и удобна за поставяне на необходимите места.

Вградените букви от плексиглас се открояват ясно и са на два езика – български и английски, а изображението е в ярко червен цвят, за да сме сигурни, че посланието ще бъде достъпно за всеки.

Защо предупредителните знаци и табели са важни?

Мокрият под представлява опасност за Вашите посетители, клиенти и дори за Вас самите. Освен физически наранявания и неприятни травми, може да се стигне също и до съдебни спорове, които да нанесат тежък удар върху Вашия бизнес. Годишно се отчитат голям брой трудови злополуки, които са могли да бъдат предотвратени със своевременното взимане на мерки за общата сигурност.


Клиент:  Аква Спа Хотел Златоград


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Златоград