ФАТ ЕООД е един от водещите производители на композитни кухненски мивки в България. За представянето на една от своите серии висококачествени материали ФАТГРАНИТ, фирмата ни възложи проекта да създадем дизайн и да изработим специален промоутър от плексиглас.

Практично изделие, лесно за употреба

Промоутърът от плексиглас служи като мостреник на цветовете на един от материалите за изработка на мивки. Дизайнът и материалите за изработка на изделието, са съобразени с конкретната големина и тежестта на мострите.

Рекламно-презентационното изделие се състои от две части – капак от плексиглас с отвори за мострите и стойка от коматекс. Капакът на промоутъра е от черен плексиглас, върху който са поставени логото FAT и рекламни надписи. Логото представлява силиконов стикер, а надписите Цветова гама мивки ФАТГРАНИТ и www.fat-bg.com са напечатани на фолио. Предимство на FAT промоутър от плексиглас е плъзгащият капак, чрез който лесно и бързо могат да се поставят, вземат или заменят мостри от материала.

Блокчетата ФАТГРАНИТ се поставят в мострените кутийки на стойката, които са направени по размера им. Стойката на този промоутър от плексиглас е от два цвята коматекс – бял и черен. Стабилна и предвидена да устои на тежестта на гранитния материал.

Удобно и лесно за ползване, това плексигласово изделие е много практичен вариант за презентиране на продукти.

Атрактивно представяне на продукти чрез промоутър от плексиглас

Като фирма с утвърдени позиции в своята индустрия, FAT имат високи изисквания за начина на представянето на своите продукти. Съобразно това създадохме качествено и атрактивно изглеждащо рекламно изделие, което най-добре ще презентира ФАТГРАНИТ – най-високият клас материали за кухненски мивки на ФАТ. Изработеният от нас промоутър от плексиглас се получи стилен, луксозен и впечатляващ.

Рекламни поръчкови изделия като това, допринасят за укрепване на имиджа на фирмите. Може да се каже, че клиентите усещат загриженост и по-лично отношение, чрез такова презентиране. Изделия като конкретния промоутър (изделие) свидетелстват за надеждност и коректност на фирмата, както и за качество на продуктите.


Клиент:  ФАТ ЕООД


Дата:  2015 година