Фирма Вираж Трейд отново ни предпочетоха за изработка на рекламни изделия, този път за брандирането на обекта им в град Пловдив. Новият помпен център вече се разпознава отдалече и привлича интереса на посетителите.

Светещи обемни букви и лого със система от алуминий

Обемните букви с името на фирмата и надпис „Помпен център“ сме изработили с доказано устойчивата система със страници от алуминий и лице от плексиглас. Цветовете са подбрани в съответствие с фирмената идентичност, за да бъде тази външна реклама разпознаваема и представителна. Технологията на изработка на обемните букви от алуминий гарантира трайност и естетичност на рекламата. Всички обемни надписи са инсталирани на светла табела от Еталбонд, за да се откроят на фона на фасадата. За осветяването им са използвани висококачествени светодиодни модули за надеждност и ефективност на инсталацията.

Винилна реклама на водни помпи Pedrollo като допълнителен акцент

Изработихме и винил, който презентира една от предлаганите от Вираж Трейд марки водни помпи. Тя допълни цялостната визия на обекта и го освежи. Върху нея е изписан и онлайн магазина на фирмата, където могат да бъдат разгледани всички модели помпи.


Клиент: Вираж Трейд


Дата: Ноември 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив