Колите на фирма ИИКО вече с рекламни стикери

Дейността на фирма ИИКО е свързана с проектиране и изпълнение на цялостни интериорни решения на жилищни и обществени сгради. Вече повече от 26 години предлагат качество, гаранция, стабилност и коректност. Точно за това се обърнаха към Медия Дизайн за създаването на рекламни стикери за техните фирмен автомобил, бус и камион.

Нашият екип от професионалисти има опит в брандирането на автомобили със самозалепващо фолио. За всички проекти се използват продукти на световния лидер 3M, специализирани за натоварени външни условия. В случая се спряхме на фолиото с най-висок клас за цялостно облепване на автомобили – каст фолио 3M 180 с каст ламинат 3М 8518, което предпазва от надрасквания и защитава от UV лъчи. Издържа на променливи температури в диапазона (-54 до +107 C), вода и петролни изпарения. 

Също така този тип материал позволява разтягане до 150%. Няма така наречената „физическа памет“ и по този начин се обират всички 3D неравности. Трайността му е 8 години и чувствителността към натиск на лепилото дава възможност за апликиране на открито и закрито.

Това е ключът към идеалния външен вид на вашия служебен автомобил.

Защо да брандирате фирмените си автомобили?

При толкова много конкуренция на пазара сме длъжни да се развиваме с темпото на света. Брандирането на фирмените автомобили е много популярна външна реклама сред компаниите. Цветовете и надписите ежедневно правят фирмата ви разпознаваема, без излишни средства за реклама. Ключов момент в създаването на такъв вид популяризиране е дизайнът на рекламната графика, който трябва да бъде достатъчно атрактивен да събужда интерес и любопитство в потенциалните ви клиенти.

Изпълнявайки тези условия е гарантирано, че услугите и продуктите ви ще бъдат забелязани, а бизнесът ви увенчан с успех.


Клиент:  Мебелна къща ИИКО


Дата: март 2020


Гаранция: 3 години


Град: София