Рекламно брандиране с графика на L&B

Автомобилът, собственост на SIXT rent a car придоби изцяло нова визия, след като го брандирахме с висококачествено фолио на 3M.

Брандирането на автомобили с рекламна графика е един от най-ефективните начини да рекламирате продуктите, които продавате. В повечето случаи, особено когато дизайнът е ефектен, такъв вид реклама няма как да остане незабелязана. Рекламният автомобил на SIXT е брандиран с логото на тютюневите изделия L&B. Този дизайн се отличава с изчистени линии и добро графично оформление.

Как се брандира автомобил?

За качествено и наистина устойчиво брандиране на автомобили, е необходимо да се използва добро фолио и то да бъде поставено правилно. Специалистите по облепяне на автомобилно фолио в Медия Дизайн имат богат опит с цялостното брандиране на автомобили. В случая с рекламната графика на L&B е използвано висококачествено самозалепващо фолио на 3M, което гарантира перфектна визия. Лепилният слой на този вид автомобилно фолио, е направен така, че когато стане време за отстраняване на графиката от автомобила, това да се случва безпроблемно, без нанесени щети върху боята.


Клиент:  Sixt


Дата:  Май 2013