За новия магазин на Jumbo в Mall Plovdiv Plaza изпълнихме различни рекламни изделия, за да осигурим ярко и въздействащо представяне на любимата на всички марка за пазаруване на детски играчки и продукти за дома. Едно от предизвикателствата при брандирането на Jumbo, беше облепянето на част от стените с реклама от фолио.

Закачливи картинки “оживиха” стените на магазина

Закачливият дизайн на графиките за Jumbo пресъздадохме в реклама от фолио, която нашите професионалисти в последствие апликираха на стените в магазина. За нуждите на този проект използвахме каландрирано полимерно фолио за печат 3M IJ35. То гарантира висококачествен пълноцветен печат за атрактивна и представителна рекламна визия. За дълготрайноста на графиката е поставен съответния мат ламинат, който дава и фин и елегантен завършек.

Разбира се, за отличното качество на печат се изисква и подходяща техника. В Медия Дизайн разполагаме със съвременни принтери от най-висок клас, с които рекламната графика „оживява“. Цветовете са ярки и наситени, привличащи внимание. Работим с фолио на световния лидер 3M и одобрена от тях техника за печат, за да предоставим и най-пълната гаранция за готова графика – 3M MCS Warranty. От години сме 3M оторизиран производител, с което нашите клиенти могат да са спокойни и сигурни, че получават реклами на ниво.


Клиент: JUMBO


Дата: Октомври 2023 


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив