Част от цялостното брандиране на строителен маркет Велчевски в град Троян са релефни букви, изработени от ПВЦ. Поставихме ги отстрани на магазина, за да завършим визията на обекта и да бъде ясно забележим от всички посоки. Освен този рекламен надпис, монтирахме светещи обемни букви Троян на покрива и надписи от фолио за продуктовата гама.

Стилни релефни букви от ПВЦ за магазин Велчевски

Надпис с логото и името на магазина като PVC букви привлича вниманието на преминаващите автомобили и клиентите. На тъмния фон на сградата, буквите са изпълнени в бял цвят, а елемент от логого е облепен с червено фолио, за контраст и ясна видимост. Несветещите обемни букви Велчевски са монтирени директно на стената. Излеждат елегантно и акцентират върху бранда. В комбинация с останалите рекламни елементи от външната реклама за магазина, се оформи атрактивна и запомняща се визия.

Буквите от ПВЦ са подходящо решение за брандиране на екстериора и интериора на различни обекти, тъй като са стилни и помагат за добрия имидж на компаниите. Леки са и това ги прави лесни за инсталация. Те са бюджетен вариант за представителна реклама на магазини, заведения, офиси и други.


Клиент: магазин Велчевски


Дата: юни 2022


Гаранция: 2 години


Град: Троян