Още с приближаването към Kashmir Wellness & SPA Hotel Велинград, прави впечатление неговата нестандартна и ефектна реклама. Ще ви посрещне скулптура от гранит и дърво, на която сме инсталирали релефни букви с името му. Надписът идеално допълва монумента и подчертава елегантността на бранда. Изделието е модерно пресъздаване на рекламен тотем. Разположено е в оформена горска градина, покрай пътя към хотела и служи успешно като указателна табела. Самото нетипично представяне предизвиква интерес към марката и е отлична имиджова реклама.

„Kashmir“ произлиза от „кашмир“ – висококачествен, фин и мек вълнен плат, който се произвежда от пуха на едноименната порода планинска коза. Всъщност точно това животно е изобразено на скулптурата и е елемент от логото на хотела. Името носи усещане за лукс и великолепие, близост с природата и планината.


Вижте също: Изискана табела за хотел Kashmir Wellness & SPA, Велинград


Обемни букви Kashmir от плексиглас и алуминий

Изработихме релефните букви Kashmir с основа от 10 мм черен плексиглас и лице от алуминиев лист, боядисан в желан от клиента цвят по система RAL. Надписът е монтиран на отстояние от камъка, с помощта на холдери. Получените обемни букви с дистанционери изпъкват по-добре, създавайки усещане за дълбочина и пространство.

Този вид обемни букви изглеждат много елегантно със своята фина и прецизна изработка. Освен това са трайни и издържат на въздействието на атмосферните условия. Заради тези предимства, широко се използват от различни бизнеси за представяне на реномирани брандове.

Като резултат, успяхме да пресъздадем концепцията на Kashmir Wellness & SPA Hotel за ексклузивност чрез стилните букви – част от цялостното брандиране на хотела.


Клиент: Wellness & Spa Hotel Kashmir


Дата: Април 2023


Гаранция: 2 години


Град: Велинград