От Министерството на транспорта и съобщенията повериха брандирането на сградата на Рекламна агенция Медия Дизайн. Част от проекта по изграждането на желаната визия бяха инсталацията на надписи от фолио и Еталбондова табела с релефни букви.

Релефни букви за Министерство на транспорта и съобщенията

По дължината на сградата е монтиран бял алуминиев композитен панел с надписи от ПВЦ фолио. 3M Scotchcal 50 е висок клас полимерно фолио, предназначено за равни и повърхности с леки кривини. Отличен избор за рекламни надписи на прозорци, витрини, автомобили и несветещи табели с основа от композитен панел. За „лице“ на сградата бе създадена матова облицовка от бонд. Върху нея са инсталирани релефни букви, изградени от 3мм плексиглас опал, облепен с фолио.

Трайна и представителна реклама

Несветещите релефни обемни букви тип „сандвич“ се изработват от поне два материала и са подходящи за интериорна и външна реклама. Ефектни са, защото съчетават свойствата на различни материали, а всеки от тях е с широка палитра цветове и дизайни.

От друга страна, алуминиевите композитни панели, познати като Еталбонд са с гаранция за дълъг живот. Материалът има висока устойчивост и веднъж монтиран, остава с непроменен във времето външен вид. Всичко това в комбинация създава трайна и представителна реклама за дълги години напред.


Клиент: Министерство на транспорта и съобщенията


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: София