Каммартон България ЕООД е търговска компания, регистрирана като представителство през 1991 година, а като търговска фирма – през 1992 г. Компанията представлява над 190 водещи индустриални фирми от Швеция, Германия, Италия, Испания, Великобритания и други, като на голяма част от тях е единствен официален представител за местния пазар. Фирмата предлага голямо разнообразие от индустриална и строителна техника, инструменти, консумативи и лични предпазни средства, като предоставя и гаранционно и следгаранционно обслужване.

Релефни букви от PVC

Релефните букви от се изработват по два начина. За Каммартон ги създадохме с дебелина 25 мм и самозалепващи. По този начин, релефните букви се монтират директно на стената, като единствено е необходимо да се премахне протекторът на двойнозалепващото и да се притисне.

Тайната на високата якост и трайност се крие в употребата на специализирани двойнолепящи листове на 3M – лидер в областта на залепващите материали. Двойнолепящият продукт издържа на високи температури и се изрязва лазерно заедно със самия материал за буквата. По този начин се постига отличен вид на рекламното изделие.

Защо да изберете релефни букви?

Красиви и елегантни, тези рекламни изделия са устойчиви и здрави. Също така са подходящи за външна и вътрешна употреба. Имате възможност да изберете визията, която желаете и да я превърнете във Ваша запазена марка.


Клиент:  Kammar Ton


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив