Като част от брандирането на сградата на Ка Системс, изпълнихме релефни букви от ПВЦ и рекламен винил. Те са допълващи елементи, за да се постигне цялостната рекламна визия на обекта. Инсталирахме и големи светещи букви на покрива на сградата с логото на фирмата, които да привличат вниманието и ясно да указват локацията й.

Надпис с основната дейност на компанията, изпълнен като релефни букви

На фасадата на фирмената сграда на Ka Systems монтирахме несветещи обемни букви, които акцентират върху дейността на компанията. Надписът „електрически инсталации“ е изработен от PVC и боядисан в черен цвят, така че черните букви да се откроят от светлата фасада. Този вид букви често се използва за производствени и офис сгради, магазини, автосервизи и навсякъде, където се търси бюджетно решение за външна реклама. Буквите от ПВЦ се изработват бързо, изглеждат перфектно и са трайни. С тях се постига отлично имиджово представяне.

Винилна реклама на Фотоволтаични системи завършва визията

За винилните реклами използваме специална патентована система с алуминиеви профили, които изпъват винила идеално. Така вятърът не може да направи поражение на рекламата. Изработваме винилните табели в различни размери, без ограничение, благодарение на технологията на нашата система. Рекламните визии могат да се подменят лесно, а леката им конструкция улеснява инсталацията.


Клиент: Ka Systems


Дата: Февруари 2022


Гаранция: 3 години


Град: с. Марково, обл. Пловдив