На Рекламна агенция Медия Дизайн бе поверена отговорната задача да създаде нова и тематична визия за сградата на БНТ в град София. Един от завършените проекти е изработката и инсталацията на реновирана табела на фасадата. Получената визия създаде необходимата и желана промяна.

Реновирана табела с нова и тематична визия

Елегантният вид на изделията е постигнат с несветещи релефни букви тип „сандвич“. Този тип рекламни изделия се създават от два вида материали, като за този проект използвахме плексиглас и неръждавейка. Те са монтирани върху основата, а в центъра поставихме светещо лого от бял плексиглас и същия вид неръждаема ламарина за лице.

Така изработената реновирана табела създаде отличителен акцент върху фасадата. За нейното осветяване са използвани висококачествени LED модули G.O.Q. LED, които гарантират ярко, надеждно и икономично осветление.

Как светещата табела спомага имиджа?

Рекламните табели имат способността да създадат или утвърдят бизнес присъствието Ви. Изделията служат за увеличаване на разпознаваемостта, а в някои случаи са просто задължително условие за обозначаване на държавни организации, учреждения и институции.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с тясно специализиран екип в проектирането и изработката на външна реклама. Също така извършваме и ремонт на табели, което бързо и лесно може да вдъхне нов живот на старата Ви реклама.


Клиент:  БНТ София


Дата:  Ноември 2021


Гаранция: 3 години


Град: София