Ремонт на табели – предимства

През последните години много успешно ремонтираме стари табели със стоманен профил и винил. По този начин ги „съживяваме“ и табелите изглеждат и функционират като нови. Ремонтът на табели е много изгоден начин за освежаване на рекламата на магазини, банки, офиси и др. Особено подходящ е за промяна на табели с големи размери, при които демонтажът изисква не само екип от повече хора, а и специализирана техника.

  • Без демонтиране, извършва се на място
  • Става лесно и бързо
  • Табелата изглежда като нова
  • Получавате трайна и устойчива реклама
  • Покрива се от 3 или 5 години пълна гаранция
Ремонт на табели с винил - Медия Дизайн

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специални алуминиеви профили за табели, които се монтират директно върху съществуващата табела. Използването им, при ремонт на табели, не изисква демонтиране на старата реклама. Преработката става на място и се извършва бързо и с лекота от нашия екип.

Как се прави ремонт на табели?


Изчистена и подготвена за ремон табела

Първо се премахва захабения винил

Нашата доказано работеща технология на ремонт на табели е отличен начин да се „съживят“ амортизираните табели, като им се даде нова възможност да рекламират бизнеса Ви. В зависимост от типа на захващането му, монтажистите преценят как да го свалят. Най-често винилното платно се изрязва и така се спестяват допълнителни усилия и време.


Ремонт на табели - Монтаж на алуминиев профил за табели с винил

Ремонтът на табелите включва монтаж на специализирани алуминиеви профили за лесен и бърз монтаж на винила.

Върху съществуващата метална рамка на табелата се захваща алуминиевият профил за опъване на винил. Ако е необходимо, страниците се обкантват с еталбонд. Предлаганият от нас профил изпъва идеално дори по-плътен винил, който ако трябва да бъде опънат на ръка няма да изглежда гладко и качествено.За лице на табелите, се използват висококачествени винилни платна 3M Panagraphics III с плътност 650 гр./ м2, подсилени с капронови нишки.


Ремонт на табели - Поставяне на ново LED осветление

Поставя се ново LED осветление

Смяната на осветлението е препоръчителна и гарантира по-дълъг живот на рекламните табели. Можем да предложим ефективно и качествено LED осветление с корейските светодиодни модули G.O.Q. LED. Те са надеждни, трайни и осветяват ярко и равномерно рекламите. С тях табелите се покриват от 3 години пълна гаранция. За натоварени приложения и по-взискателни имаме вариант за осветяване с 5-годишна гаранция.

Това са американските LED модули SloanLED, които са най-добрата технология за осветяване на реклами. Имат живот от над 100 000 часа, реализират висок светлинен добив, светят мощно и ефективно. Освен ремонта на табели, осветлението също е от огромно значение.


Изпъване на рекламния винил

Монтира се нов винил с рекламната визия

След подмяната на старата осветителна система с нова LED инсталация, се изпъва новия винил върху алуминиевата рамка (профила).


Поставяне на затварящи капачки на лицето на табелата

Профилът се затваря със специални капачки

Последната стъпка от ремонта на табели е поставянето на затварящите капачки на профила. След нея табелата има напълно завършен и освежен вид и вече изглежда като нова.


Една професионално и отговорно изпълнена реновирана табела ще Ви донесе още дълги години спокойствие. Нашата доказано работеща технология на ремонт на табели е отличен начин да се „съживят“ амортизираните изделия, като им се даде нова възможност да рекламират бизнеса Ви.