От магазина за спортно облекло и екипировка SLS, намиращ се в ТЦ Аркадия, ни потърсиха за освежаване на две рекламни табели. С варианта за реиновиране на табела, който им предложихме, процесът по смяната на старата реклама и обновяването става бързо и лесно.

Реновиране на табела – кога и как?

Ако табелата е с метална конструкция и винилно лице опъвано на ръка, има възможност да се реновира. Това става на място, без да е необходимо да се демонтира и отново да се монтира с обновената визия, което е доста по-сложен и скъп вариант. Единствено сваляме старото винилно платно. След което захващаме специален алуминиев профил от двете страни, по дължината на табелата, и изпъваме новия винил.

Някои видове захващане на винила са по-сложни за демонтаж (разнитване). Нашите специалисти преценят според конкретната табела, как ще се демонтира. В много случаи, този процес може да се улесни, като просто се изреже старият винил, което спестява време.

Реновирането на табела чрез използвания от нас метод – без демонтаж, има много голямо предимство, особено за табели с големи размери. При тях, ако трябва да се свали табелата, за да се освежи и отново да се постави, се изисква и специализирана техника. Това много оскъпява услугата и реално накрая ще платите, колкото една нова табела.

Тази технология за реновиране на табела използвахме и при двете табели с реклама на Rossignol и Mizuno. Чрез специализирания за опъване на винил алуминиев профил, лицето е перфектно изпънато и имитира листов материал. С този профил може да се опъва винилно платно дори с по-голяма дебелина (650 гр./ м2), който на ръка няма как да се изпъне качествено. С използвания от нас винил 3M Panagraphics III, който е 650 гр./ м2, и този профил, табелите на спортния магазин SLS изглеждат перфектни.

Можем да предложим и комбиниране на смяна на винила със смяна и на осветлението с LED. Използваме светодиодни модули на корейската фирма G.O.Q. LED повече от 7 години, които са доказано трайни и светят идеално. Така реновираната табела на практика става като нова и гарантирано ще работи, без нужда от поддръжка поне 5 години.


Клиент:  SLS


Дата:  Октомери 2016


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив