Клиент: Сентрал парк

Дата: Юли 2016

Гаранция: 3 години

Вид: Брандиране на автомобили

Ресторанти Central Park сe намират в живописния град Пловдив, в Градската градина и на Младежкия хълм. Приятната обстановка, с оригинален дизайн на интериора и много зеленина наоколо, и добрата кухня ги превръщат в предпочитано място за пловдивчани през всеки сезон.

Стилна реклама от фолио за бус на ресторанти Central park

За веригата ресторанти в Пловдив, брандирахме бус със стилна рекламна визия в съответствие с духа на заведенията. Изчистеният дизайн, с голяма и  атрактивна графика на свежа салата от менюто, се хареса от клиента.

За изображението използвахме фолио за дигитален печат 3M Scotchcal IJ40 с ламинат, което е апликирано от двете страни и на задна част на буса. Повърхността, върху която е монтирано, е почти гладка и тази серия фолио е много подходяща в случая ( 3M Scotchcal IJ40 се препоръчва за лепене върху повърхности с леки кривини). Поставеният ламинат засилва ефекта на графиката и същевременно я съхранява за по-дълго време (трайност до 4 години).

Рекламните надписи на ресторанти Central park са изработени от рязано фолио 3M Scotchcal 50. Всички необходими информационни елементи присъстват: уебсайт, слоган, логото на ресторантите.