На Рекламна агенция Медия Дизайн бе поверен проект за външна реклама на Bolero Gaming Club . За да изгради тематична и атрактивна за посетителите визия, нашият екип изработи и инсталира няколко вида светещи изделия.

Външна реклама за Gaming Club Bolero

Обемните букви Bolero бяха изпълнени от плексиглас, което е един от най-разпространените материали за рекламни букви. Материалът позволява да се оформят по-фини детайли, а неговите специфични характеристики като гланц и гладкост, превръщат всеки надпис в ясно забележим и отличителен.

Декоративните звезди и зарчетата също са изработени с лице и страници от акрилно стъкло. Върху тях е облепено висок клас фолио, което да създаде нужната тематична визия на изделията.

Светещата рамка е един често срещан елемен при брандиране на обекти, особено в частност при игрални зали и казина. Те са елегантно изпълнени в хармония с цялостната визия на сградата.

Сигурен начин за привличане на внимание

Всички рекламни изделия са осветени с надеждни и трайни светодиодни модули на корейския производител G.O.Q LED. Те съдържат чип на Samsung и са доказано енергоспестяващо и безопасно решение за светещи реклами от всякакъв тип. Технологията им е с дълъг живот за поне 3 години и ще Ви спести освен големи разходи за ток, а и допълнителни ресурси за поддръжка.


Клиент: Gaming Club Bolero


Дата:  Април 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив