CPSBB е център за растителна биология и биотехнология. Основан през 2015 година в град Пловдив. Центърът е изграден с помощта на българското Правителство, Община Пловдив, няколко университета и компании от цял свят. CPSBB се стреми да достига високи резултати, да създава нови продукти на българския пазар и да привлича ново поколение разработчици. Компанията е водена от амбицията да обедини политиката, науката и индустрията с цел подобряване на социалното и икономическо развитие. Те се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на иноксова табела.

Елегантна светеща иноксова табела

Рекламната табела на CPSBB изпълнихме от неръждаема стомана с драскан декоративен ефект, който придава фин релефен изглед на табелата. За емблемата на биологичния център (елегантно листо), заложихме на транслуцентното фолио за печат – 3M IJ63. То е предназначено за латексов печат с UV мастила, което придава ефектен и атрактивен вид на рекламното послание.

Светещата табела от инокс осветихме със светодиодни модули на един от лидерите в производството на LED модули – корейските производители G.O.Q. LED, с което тя придоби завършен вид. Изпълнена чрез тази технология, табелата свети ярко и равномерно, което от своя страна допринaся за по-доброто анонсиране на обекта дори и в далечина.

Защо да изберем инокс за нашата реклама?

Неръждаемата стомана предполага не само ефектна визия, но и здравина. Тя се съчетава добре с различни видове фолио за реклама и букви от плексиглас. Подходяща е за брандирането на обекти с висока взискателност към визията и надеждността на рекламната конструкция. Светещите табели от инокс са с широко приложение, тъй като са устойчиви на променливи метеорологични условия или различни производствени процеси.


Клиент:  CPSBB – център по биотехнология


Дата:  Юни 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив