Вече близо 80 години, компания VON ARX се развива в сферата на индустриалния дизайн и машинен инженеринг. Базирана в Швейцария, фирмата разработва машини за полиране на повърхности и пневматични инструменти. Благодарение на множеството си идеи, създателят Пол фон Аркс започва от обикновен механик и се превръща в производител. Удостоен е с над сто патента, за които е получил така желания медал „Mérite de l’invention“ в Брюксел.

Светеща конзолна табела с винил за VON ARX

От Рекламна агенция Медия Дизайн изработваме светещи табели от винил и корпус, който изцяло от алуминий. Едно от основните предимства на алуминия е именно фактът, че не корозира. Това означава, че запазва външния си вид непроменен години наред. Освен това, светещите табели от винил са много по-леки от тези направени от плексиглас и нямат температурни свивания.

При инсталацията винилът се опъва максимално с помощта на защипване към алуминиевите профили и това създава идеално гладка и равна повърхност.

Защо ми е нужна табела?

Табелата е най-добрият начин да обозначите търговски обекти, хотели, заведения, офиси и пр. В днешно време те са толкова разпространени и масово използвани, че никой не може да си представи какво би било без тях. Поръчването на дизайн и реализация на табела е една от първите стъпки на всеки нов бизнес. Доказана от времето, тази стратегия винаги е помагала за създаването на имидж и разпознаваем стил.

Качество, на което може да се доверите

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит в създаването на рекламни изделия. Създаваме светещи и несветещи табели напълно съобразени с вида на обекта и желанието за цялостна визия на клиента. По реализацията на всеки проект за табели има специфики, които трябва да знаете, защото те са важна част от успешното и трайно инсталиране на рекламното тяло. По този повод е най-безопасно да се доверите на доказани в бранша компании.


Клиент:  VON ARX


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив