Фирма за професионални брокерски и консултантски услуги в гр.София – NEXT, довериха рекламната си визия на Медия Дизайн. Изготвихме за тях метална табела, която се отличава със стил дори и през нощта, благодарение на ефектното осветление.

Светеща метална табела с вградени букви и ексцентричен дизайн

Проектът ни за светеща метална табела за фирма NEXT доказа, че иновативният подход и винаги печеливша стратегия. Лицето на рекламната светеща табела е изработена от ламарина, която има ръждив ефект. Всеки един детайл е прецизно лазерно изрязан, но естетичните ни решения не свършват до тук: ламарината е шлайфана, отгоре лакирана и прорязана, така че да се открояват вградени буквите със зелен плексиглас. Създаденият рекламен продукт има силно въздействие, тъй като успява да привлече погледите.

LED Светлина и фини детайли от плексиглас

Ефектът, на който се дължи запомнящия се дизайн е постигнат с вградени енергоспестяващи светодиоди G.O.Q. LED, които осветяват както страниците, така и зеления плексиглас. Този вид реклама е с висока трайност и здравина. Има отличен външен вид и това качество я прави все по-привлекателна за клиентите. Табелата изглеждат добре, независимо да ли я наблюдавате от близо или от разстояние.

Надписът на светещата метална табела на брокерската къща Next се откроява с гланцова светлина и усещане за сигурност.


Клиент:  Брокерска къща NEXT


Дата:  Май 2020


Гаранция: 3 години


Град: София