Винарска изба “Румелия” е създадена през 2006 г. в гр. Панагюрище. Избата разполага с производствен цех, подземна изба за бъчви, бутилираща линия, лаборатория, уютна дегустационна и неповторима атмосфера, в която гостите могат да се докоснат до изкуството на прозводството на вина “Румелия”.

От винарската изба се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на атрактивна светеща реклама.

Светеща външна реклама за Винарска изба “Румелия”

За начало бе създаден светещ надпис и лого, които бяха монтирани високо върху фасадата на обекта. Обемни букви Панагюрище за винарската изба са изработени с алуминиеви страници и лице от плексиглас. Светят напред и се виждат отдалеч дори през късните часове от денонощието.

Вторият вид рекламно изделие е светещи обемни букви от инокс. Те са инсталирани ниско, но са изнесени напред чрез дистанционери. Това създава т.нар контражурно светене или още задно осветяване.

Защо обемни букви?

Обемните букви са едни от най-атрактивните продукти за външна реклама и впечатляват с дизайн, изработка и изящество. Могат да бъдат светещи или несветещи и да се поставят както в интериор, така и върху фасади или на открити пространства. Главните им предимства са атрактивната визия и издържливостта на атмосферни условия.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с тясно специализиран екип в проектирането и изработката на рекламни изделия. Дългогодишният ни опит дава възможност да реагираме бързо, за да осъществим идеите на своите клиенти по най-добрия начин.


Клиент: Винарска изба “Румелия”


Дата: юни 2008


Гаранция: 3 години


Град: Панагюрище